E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

NOVA TOYOTA C-HR HYBRID

NOVA TOYOTA C-HR HYBRID

180.600 kn

Udobno se smjesti tvoja nova Toyota C-HR stiže!

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (futura-auto.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. 
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

 

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uvjeta. 
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Futura Auto d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

NOVA TOYOTA C-HR HYBRID

Udobno se smjesti tvoja nova Toyota C-HR stiže!10 GODINA JAMSTVA na hibridnu bateriju1,8 Hybrid (122KS) C-ENTERUdobno se smjestite u vašu fotelju i odaberite C-HR Hybrid iz pobjedničke ponude, dostupan za isporuku odmah.
• Automatski e-CVT mjenjač
• Automatski klima uređaj
• Toyota Touch® 2 multimedijski sustav
• Kamera za vožnju unatrag
• 17" aluminijski naplatci
• Bi-LED prednja i LED zadnja svjetla
• MyT modul za korištenje pametnih usluga "MyT"
first step ODABERITE VOZILO


Za sva vozila vrijedi:
Dostupna za isporuku odmah
Toyota financiranje
Dostava na kućni prag
Dostava vozila u krugu kretanja do 20 km udaljenosti od Futura Auto d.o.o. Otoci su isključeni iz dostave.
Ključ u ruke
Vrijedi za sva vozila uz čiju kupnju je ugovoreno Toyota osiguranje.

second step Kontaktirajte nas


Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 09 – 17h i subotom od 09 -13h.
slide 5 Futura Auto, Varaždin
Željko Žerjav
099/3332980
zeljko.zerjav@futura-auto.hr
slide 5 Futura Auto, Varaždin
Marin Miholčić
095/8026948
marin@futura-auto.hr

Zatražite ponudu za Toyotu Yaris

Unesite vaše podatke u kontakt obrazac a naši prodajni savjetnici kontaktirat će Vas u najkraćem roku.
 

 

 

 
 

 


Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (futura-auto.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

10 godišnje jamstvo vrijedi s redovitim provjerama hibridne baterije (HHC) jedanput godišnje ili nakon prijeđenih 15.000 km (ovisno koji od uvjeta nastupi prvi) kod ovlaštenog Toyota partnera.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Futura Auto d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.