E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

RAV4 HYBRID

RAV4 HYBRID

0% kamata

RAV4 2.5 Hybrid (218 KS) Elegant

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (futura-auto.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. 
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

 

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uvjeta. 
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Futura Auto d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

RAV4 HYBRID

FINANCIRANJE 33/33/33


Elegant Black izdanje


10 godina jamstva na hibridnu bateriju 

 

Kreiran za vožnju i dizajniran da bi se isticao, novi RAV4 Hybrid osigurat će vam užitak u vožnji bilo da ste u gradu ili na off road terenu. Uz unutrašnjost koja je podjednako udobna koliko i prostrana RAV4 u Elegant Black izdanju ističe se još i naplatcima od aluminijske legure u crnoj boji, crnim pokrovom vanjskih retrovizora i dodatno zatamnjenim stražnjim staklima.

Godišnja leasing rata: 95.667,00 kn
✔ Toyota Safety Sense® - napredni paket aktivne sigurnosti
✔ Toyota Touch® 2 multimedijski sustav
✔ Kamera za vožnju unatrag
✔ 18" aluminijski naplatci u crnoj boji
✔ Poklopci retrovizora u crnoj boji i zatamnjena stakla straga
/

Istražite prednosti kupnje Toyota vozila
Dostava vozila na kućni prag*

Ključ u ruke**

Toyota financiranje

Dezinfekcija vozila

 
Toyota osiguranje

Toyota Eurocare 24 satna pomoć na cesti

Opće Toyota jamstvo bez ograničenja kilometara

10 godina jamstva na hibridnu baterijuOdaberite željeni vid kontaktaKontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -13h.slide 5 Futura Auto, Varaždin
Željko Žerjav
099/3332980
zeljko.zerjav@futura-auto.hr
slide 5 Futura Auto, Varaždin
Marin Miholčić
095/8026948
marin@futura-auto.hr

 

 

 

 


Besplatno isprobajte Zatražite ponudu Zatražite procjenu Kontaktirajte nas

  


Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u suradnji su s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Za financiranje potrošača putem financijskog leasinga godišnja fiksna kamatna stopa vezana za HRK iznosi 0,00%, trošak obrade iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene vozila te EKS iznosi 0,99% . Period financiranja je 24 mjeseca, učešće iznosi 33% od kupoprodajne cijene vozila, a otkupna vrijednost 1,00% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing rata je godišnja, s PDV-om, te se plaća u HRK. Reprezentativni primjer ugovora o financijskom leasingu sa potrošačem sukladno Zakonu o potrošačkom kreditiranju: U slučaju kada kupoprodajna cijena vozila iznosi 289.900,00 HRK s uključenim PDV-om, a učešće je u iznosu od 95.667,00 HRK, iznos financiranja je 194.233,00 HRK. Za financiranje putem financijskog leasinga na period od 24 mjeseci godišnja fiksna kamatna stopa vezana za HRK iznosi 0,00%, trošak obrade iznosi 2.899,00 HRK, godišnja leasing rata iznosi 95.667,00 HRK, otkupna vrijednost iznosi 2.899,00 HRK, a EKS iznosi 0,99%. Leasing rata je godišnja, s PDV-om, izražava se u HRK i plaća, do datuma dospijeća, u HRK. Ukupan iznos koji primatelj leasinga mora platiti iznosi 292.799,00 HRK.

*Dostava vozila u krugu kretanja do 20 km udaljenosti od Futura Auto d.o.o. Otoci su isključeni iz dostave.
**Vrijedi za sva vozila uz čiju kupnju je ugovoreno Toyota osiguranje.

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (futura-auto.hr), trenutačno su službeno važeći podaci.S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.


10 godišnje jamstvo vrijedi s redovitim provjerama hibridne baterije (HHC) jedanput godišnje ili nakon prijeđenih 15.000 km (ovisno koji od uvjeta nastupi prvi) kod Futura Auto d.o.o..

 
Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uvjeta. 
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Futura Auto d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.


Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.