E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Posebna ponuda za vlasnike

Posebna ponuda za vlasnike

Pripremili smo posebnu ponudu za tekućinu za pranje stakla

PONUDA PROIZVODA ZA NJEGU TOYOTA VOZILA

PONUDA PROIZVODA ZA NJEGU TOYOTA VOZILA


 

Toyota tekućina za pranje stakla odiše nježnim citrusnim mirisom, ne smrzava do temperature od -50°C i ne šteti plastičnim, metalnim i gumenim dijelovima vozila.

Ispitana je posebno sa svakom vrstom Toyota brisača, bilo da se radi o tvorničkim ili Optifit brisačima.

toyota tekućina za pranje stakla

NEKA VAŠA TOYOTA OSTANE TOYOTA

 

Jedino u ovlaštenom Toyota servisu možete dobiti vrhunsku uslugu, originalne dijelove i dodatnu opremu konstruiranu u Toyoti za Toyotu.

 

 

sigurnost image

BEZBRIŽNOST
Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu. Naša usluga i stroge procedure, osiguravaju popravak “iz prve” u cilju brzog i sigurnog povratka na cestu.
kvalitet image

KVALITETA
Toyota poznaje vaš automobil bolje od ikoga. Stoga jedino originalni dijelovi u potpunosti odgovaraju vašoj Toyoti jer su isključivo za Toyotu izrađeni.
TRANSPARENTNOST image

TRANSPARENTNOST
Vaše povjerenje nam je dragocjeno. Sve što radimo, radimo uz otvorenu razmjenu svih informacija, zajamčenu stručnost i kvalitetu naših proizvoda i usluga.
VRIJEDNOST image

VRIJEDNOST ZA NOVAC
Čuvamo vrijednost vaše investicije. Naše osoblje je jedino stručno za servisiranje i održavanje vaše Toyote. Na taj način zadržavate i vrijednost vašeg vozila kroz vrijeme.Staro za novo

 

 


Besplatno isprobajte

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.