E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Novi Yaris

Odaberite Yaris

Od

106.400 kn

Sve navedene vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 su izvučene iz rezultata laboratorijskih ispitivanja prema službenim EU propisima. One omogućavaju usporedbu među vozilima i mogu se ne podudarati s vrijednostima u svakodnevnoj vožnji
Zatvori
Pogledaj izjavu o odricanju odgovornosti


Virtualno predstavljanje Toyote Yaris
Upoznajte novi Yaris kroz kratku video prezentaciju iz našeg salona.Pogledajte video

Zašto stati?

Savršeni gradski automobil, oblikovan za gradski život, novi Yaris objedinjuje naprednu hibridnu tehnologiju i napeti dizajn „spreman za pokret“. Zato što, kada imate energije za ići dalje, zašto stati?


KARAKTERISTIKE NOVE TOYOTE YARIS

Dizajniran sa strašću, pogonjen opsjednutošću.Svaki milimetar novog Yarisa je promišljen. Odvažan i upečatljiv, njegov širok i kompaktan stav grli cestu pouzdanom snagom koja proturječi njegovoj okretnoj, dinamičnoj prirodi.

Hibrid, snaga elektrifikacijeNovi Yaris predstavlja potpuno novi 1,5-litarski benzinski motor uz unaprjeđenu 4. generaciju hibridnog sustava, što sve zajedno daje kombinaciju kojoj nema premca u performansama i štedljivosti.

Svakodnevna elegancijaUz suvremenu, privlačnu i elegantnu unutrašnjost, novi Yaris kombinira kvalitetne materijale i ambijentalnu rasvjetu* za stvaranje bogatog senzornog iskustva koje nikada ne gubi svoju zabavnu stranu.

* Dostupno na Premiere Edition.

FINALIST IZBORA ZA AUTOMOBIL GODINE

Svake godine, žiri koji sačinjavaju europski profesionalni automobilistički novinari, dodjeljuje prestižnu nagradu "Automobil godine".

U izboru za 2021. novi Yaris je uvršten u uži izbor, među sedam kandidata.

Pobjednik će biti proglašen u ponedjeljak, 1. ožujka. 

 

Osmu godinu za redom Hrvatska udruga automobilskih novinara i emisija TV Automagazin izabrali su Auto godine. Radi se o izboru najboljeg automobila koji je na tržište stigao 2020., ali će svoj tržišni potencijal pokazati u 2021. godini.

Titulu Srebrnog Auta godine 2021. osvojila je Toyota Yaris četvrte generacije!

Yaris je ujedno ponio i titulu Gradskog Automobila godine 2021.

Saznajte više >Toyoti nagrada SAFETYBEST za najsigurniji element koji donosi Novi YarisAUTOBEST je Toyoti dodijelio nagradu SAFETYBEST 2020 kao rezultat razvoja i ugradnje središnjih zračnih jastuka u novi Yaris, po prvi put u automobil B segmenta u Europi. Novi Yaris je prva Toyota koja je opremljena SRS središnjim zračnim jastucima. Standardno su dio već početnog nivoa opreme, a sprečavaju sudaranje vozača i suvozača u slučaju bočnog udara u automobil.
Saznajte više »
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.