Besplatno isprobajte Toyotu E-naručivanje na servis Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Prius

Originalni hibrid koji su odabrali predvodnici

Od

219.900 kn

Prikazane pojedine vrijednosti su najviše ili najniže u raspoloživoj paleti motora i ne predstavljaju nužno neku određenu kombinaciju vozila.
Prikazane vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 izračunate su korištenjem kombinovanog ciklusa vožnje (primjenljivi propisi).
Zatvori
Pogledaj izjavu o odricanju odgovornosti

Prius predvodi. Ostali slijede.

Priča o Priusu je započela 1997. Prvi serijski hibrid je toj tehnologiji dao sasvim novo značenje. Sada je vrijeme za novo poglavlje. Prius objedinjava inteligentnu konstrukciju i tehnologiju kako bi pružio dinamične vozne performanse i odličnu upravljivost, zahvaljujući čemu je podjednako zabavan za voziti koliko je i učinkovit.Oblikuje budućnost. Predvodi.

Automobil koji je definirao hibridni pogon prije više od dva desetljeća i dalje ga nanovo definira.

Suvremeni dizajn. Inteligentna vožnja.Ovo je automobil suvremenog izgleda koji je u skladu s njegovim naprednim mogućnostima. Novi dizajn je zadržao legendarnu trokutastu Priusovu siluetu, ali je nadopunjen izrazito suvremenim, čistim linijama oblikovanima za optimalno strujanje zraka. Rezultat je automobil koji je podjednako privlačan za oko koliko je i užitak za voziti.

Visokoučinkovit. Istinski zabavan.Vožnja hibrida nikada nije predstavljala ovakvo zadovoljstvo. Nezamjetan prelazak između električnog i benzinskog pogona vam daje dinamičko ubrzanje kada vam je potrebno, a uživat ćete i u pogodnostima dojmljivih performansi i voznih svojstava zahvaljujući spuštenom težištu, naprednom ovjesu i linearnom dotoku snage.

Bolje prianjanje radi dodatne sigurnosti uz Hybrid AWD-i.Uvođenje inovacija se nastavlja uz Hybrid AWD-i. Ovaj sustav, konstruiran po mjeri Priusa, je prvi inteligentni pogon na sve kotače na automobilu ove klase. Konstruiran je kako bi pružio dodatnu kontrolu nad vozilom na skliskom kolniku , primjerice po kiši ili snijegu, i tako vam daje dodatnu dozu bezbrižnosti kada je stvarno trebate. S obzirom na njegove male dimenzije, ne morate raditi nikakve ustupke po pitanju učinkovitosti ili zapremine prtljažnika.

Dojmljivo inovativan.
Nevjerovatno učinkovit.

Usavršavamo hibride preko 20 godina.

Iskonski komfor i intuitivna tehnologija.

Kada je riječ o stvaranju ugodnog ozračja, svaka je
pojedinost važna. Putnička kabina u Priusu kombinira kvalitetne materijale s čistim, suvremenim dizajnom, a za presvlake ergonomskih sjedala nudimo niz prekrasnih novih tkanina.
Veliki virtualni zaslon prikazuje brzinu te podatke o hibridnom sustavu i udaljenosti vozila izravno na vjetrobran, dok intuitivni sustav Toyota Touch® 2 with Go čini zabavu u vozilu i navigaciju jednostavnima.

Na taj način ostajete informirani, kako
biste mogli reagirati.

Inovativni sustav Toyota Safety Sense podiže pojam
pomoći vozaču na novu razinu. Ovaj sustav koristi 22 senzora brižljivo raspoređena
po vozilu radi predviđanja mogućih opasnosti i davanja upozorenja kako biste mogli odmah reagirati - na taj način su svi u vozilu, i oni izvan vozila, sigurniji.
Istražite sigurnosne sustave

Galerija

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.