Besplatno isprobajte Toyotu E-naručivanje na servis Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Nova Toyota Corolla GR SPORT

i Corolla TREK

Dvije nove verzije Toyota Corolle imati će svoj svjetski debi na sajmu automobila u Ženevi 2019. godine – Corolla GR SPORT i Corolla TREK.

Nova Corolla GR Sport
Paralelno sa predstavljanjem najnovije COROLLE, Toyota u Ženevi predstavlja i Corollu GR SPORT, sportsku varijantu koja ubrizgava dozu strasti TOYOTA GAZOO Racinga u ovaj model. Nakon predstavljanja Yaris GR SPORT-a na prošlogodišnjem Pariškom sajmu automobila, Corolla GR SPORT je drugi model koji se pridružuje Toyotinoj europskoj GR SPORT seriji.
Model će biti dostupan u Hatchback i Touring Sports varijantama, sa izborom 1.8 ili 2.0 litarskog hibridnog pogona. Nova Corolla GR SPORT sa svojim sportskim dizajnom osvojiti će mlađe kupce koji traže užitak u uzbudljivoj vožnji.
/
Corolla GR SPORT je prepoznatljiva po novoj prednjoj rešetki sa tamnom kromiranom završnom obradom, 18’’ naplatcima, LED svjetlima te dvobojnom karoserijom. U unutrašnjosti GR SPORT je opremljen specifičnim sportskim sjedalima, u crnoj tkanini, a koja se po želji mogu naručiti u koži. Dodatni naglasak su crni i crveni prošivi na upravljaču i mjenjaču te dijelovima instrument ploče.
Corolla GR SPORT će biti u prodaji od siječnja 2020. godine.
Nova Corolla TREK
Corolla TREK verzija će biti dostupna samo na Touring Sport modelima (karavanska izvedba Corolle) sa izborom 1.8 ili 2.0 litarskih hibridnih agregata te slijedi trend popularnosti robusnog izgleda vozila, tipa crossover i karavan, u europskom C-segmentu.
Dizajnirana da osvoji kupce s aktivnim načinom života i ljubitelje sporta I boravka u prirodi, Corolla TREK je pokrenula suradnju između Toyote i Trek Bicycle. Ovo partnerstvo objedinjuje dva brenda koji imaju slične ekološke vrijednosti kako bi ponudili komplementarna rješenja mobilnosti.
/
Osnovan 1976. godine, Trek Bicycle je jedan od najpopularnijih svjetskih biciklističkih brendova koji trenutno godišnje u svijetu prodaje oko 1,5 milijuna bicikala. Osim proizvodnje visokoučinkovite biciklističke opreme, Trek razvija bicikle kako bi srušili prepreke koje sprečavaju ljude da žive sretnijim, zdravijim i aktivnijim životom.
Utvrđujući svoje partnerstvo, Toyota je potpisala ugovor sa Trekom, te će Corolla TREK biti službeno vozilo podrške za Trek-Segafredo World Tour - muških i ženskih timova Treka, tijekom europskih biciklističkih utrka.
Corolla TREK je bazirana na Corolla Touring Sportsu, sa jedinstvenim elementima crossover stila, te ju krase 17’’ aluminijski naplatci, zatamnjena stražnja stakla, svjetla za maglu i LED svjetla.
/
Corolla TREK je opremljena sa 7’’ TFT infotainment zaslonom i brojnim dekorativnim elementima.
Corolla TREK se očekuje u prodaji od ljeta 2019. godine.
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.