E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Toyota C-HR

Obično ostavite iza sebe.

Od

211.100 kn


Potrošnja
od

4,9

l/100 km

Sve navedene vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 su izvučene iz rezultata laboratorijskih ispitivanja prema službenim EU propisima. One omogućavaju usporedbu među vozilima i mogu se ne podudarati s vrijednostima u svakodnevnoj vožnji
Zatvori
Pogledaj izjavu o odricanju odgovornosti


Virtualno predstavljanje Toyote C-HR
Upoznajte Toyotu C-HR kroz kratku video prezentaciju iz našeg salona.


Pogledajte video

Suprotstavite se normi

U svijetu punom običnog - istaknite se, odbacite konvencije i vjerujte u vrijednost izvanrednog. Uglati oblik Toyote C-HR vrišti dinamičnošću dok su njegova zavidna snaga i okretnost bez premca neupitna oda SUV-ovima. Uživajte u životnim pustolovinama u novoj Toyoti C-HR.
Cesta je vaša

Uz klesani, uglasti vanjski izgled Toyota C-HR ima nezamjenljivu siluetu. Njezin široki stav i progresivni izgled daju joj dinamičnost, a vrhunska završna obrada privlači poglede i daje Toyoti C-HR nekonvencionalni stav.

Uživajte u dizajnuOd preoblikovanog prednjeg kraja pa sve do novog izgleda stražnjih svjetala, C-HR je elegantan koliko je osobit i profinjen. To je suvremeni coupé oblikovan da odbaci obično. Otkrijte sve obrise i istražite svaku pojedinost njegove uglate vanjštine. Nećete biti razočarani.

Uživajte u trenutkuImate oko za dizajn i uho za glazbu, zato je nova Toyota C-HR oblikovana da oduševi vaša osjetila. Uz sjedala koja vas obgrljuju, dojmljivi uzorak romba koji dodaje snažni pečat i audio sustav JBL koji vam omogućava uživanje u koncertu kamo god krenuli; ovo je SUV koji je oblikovan za uživanje.

Osvojite cestuSljedeća razina hibridnog iskustva je ovdje. Uz trenutačnu snagu, snažno ubrzanje i vrhunsku učinkovitost, ovo je hibrid koji se opire tradiciji. Uz snažan nastup u vožnji, Toyota C-HR je gradski SUV koji osvaja svaku cestu po kojoj se kreće, i čini to sa stilom.

Galerija

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.