E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

O Futura Auto d.o.o.

Naša misija je izgraditi dugoročnne odnose s našim kupcima/klijentima i pružiti im cjelovitu te najkvalitetniju uslugu na hrvatskomu tržištu

 

 

Naša misija je izgraditi dugoročne odnose s našim kupcima/klijentima i pružiti im cjelovitu te najkvalitetniju uslugu na hrvatskomu tržištu. Kao članica međunarodne Toyota obitelji, Futura Auto klijentima pruža mogućnost brzog i učinkovitoga poslovanja kako pravnim osobama tako i fizičkim osobama i to u svim segmentima kako u prodaji tako i servisiranju automobila.

Danas se Futura Auto može pohvaliti s efikasnom procesnom organizacijom u prodajnom i servisnom djelu koju odlikuju produktivni i profitabilni operativni i upravljački poslovni procesi. Ponosni smo što smo izgradili odličnu reputaciju tokom godina za pružanje vrhunske usluge u našoj oblasti i samim tim postigli lojalnost naših kupaca i klijenata.

Od samog početka Futura Auto primjenjuje ‘Kaizen principe’ izvorno Toyotinu i svjetski priznatu korporativnu kulturu unapređenja poslovnih procesa koja omogućuje postizanje maksimalne izvrsnosti i vrijednosti usluga za klijente uz istovremeno povećanje interne efikasnosti.

Neprestano nastojimo zadovoljiti i premašiti očekivanja naših kupaca/klijenata u skladu sa njihovim potrebama. Na raspolaganju je uvijek ljubazno i profesionalno osoblje koje brine o svim zahtjevima kupaca i omogućuje servis po visokim standardima. Naš cilj je da klijenti budu u potpunosti zadovoljni svojim izborom prilikom kupnje i uslugom servisiranja.

Dinamičan razvoj, kontinuirana analiza kvalitete prodaje i servisa, timski rad i motiviranje zaposlenika samo su neke od aktivnosti Futura Auto na putu poslovnog uspjeha i stabilnog poslovnog rasta. Težimo konstantnom povećanju kvaliteta i vrijednosti pružanja usluga našim klijentima.

Vjerujemo da će nas klijenti i u budućnosti prepoznati kao idealan spoj inovativnosti, znanja, kvalitete i sigurnosti te da će upravo Futura Auto postati njihov prvi i najbolji izbor.

Radujemo se vašoj posjeti u bliskoj budućnosti.
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.