E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Servis u Futura Auto

Futura Auto se može pohvaliti s efikasnom procesnom organizacijom u servisnom djelu koju odlikuju produktivni i profitabilni operativni i upravljački poslovni procesi

 

 

Futura Auto se može pohvaliti s efikasnom procesnom organizacijom u servisnom djelu koju odlikuju produktivni i profitabilni operativni i upravljački poslovni procesi. Posjeduje modernu i izvrsno opremljenu radionicu, a naši se tehničari konstantno educiraju u skladu sa Toyota standardima te su spremni ispuniti sve zahtjeve kupaca/klijenata.


Koristeći najnoviju tehnologiju i opremu  efikasno rješavaju sve moguće probleme u kratkom roku. Postoji više razloga da nas posjetite, a samo neki od njih su:


1. Klijent je uvijek na prvom mjestu i težimo pružiti kvalitetnu uslugu te posvećujemo punu pažnju svakom klijentu.
2. Profesionalan servisni tim spreman je pružiti vam u svakom trenutku stručan i koristan savjet i omogućiti vam da što bolje razumijete vaš automobil.
3. Radionica je opremljena kvalitetnom opremom i tehnologijom po visokim standardima.

Toyota kvaliteta

Svaki aspekt popravka biti će proveden u skladu s Toyotinim izuzetnim standardima kvalitete. Zaštitite vaše ulaganje tako što će vaš automobil servisirati i održavati Toyotini stručnjaci. To znatno pomaže u održavanju njegove vrijednosti.

Osigurana izvrsnost

Toyota poznaje vaš automobil bolje od ikoga drugoga – u Toyoti je konstruiran, proizveden i Toyota ima obučene tehničare koji se brinu o vašem automobilu. Kako bi automobil funkcionirao što efikasnije i ekonomičnije, Futura Auto garantira stručan servis od strane kvalificiranog i obučenog osoblja, i pruža mogućnost sigurnosti, pouzdanosti i zadovoljstva vožnje.


Uglađeno učinkovit servis

Možete se osloniti na vašeg lokalnog Toyotinog ovlaštenog servisera, koji će vam osigurati uglađenu i učinkovitu uslugu u skladu s Toyotinim radioničkim procedurama i standardima.

Bezbrižnost

Naša vozila izrađena su prema izuzetnim standardima. Kako bi osigurali bezbrižan san klijenta, naša vozila pokrivena su jamstvom.
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.